sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Sosiaalineuvonta

Nuorisoliiton järjestämä suosittu sosiaalineuvonta tulee torstaina 13.8 Hyvinkäälle! Sosiaalineuvonta on avoinna torilla kello 11-15 Tapahtuman jälkeen opintopiiri aiheena uusi työ, paikkana Hyvinkään kirjasto, aikana 17-19. Alla lisää sosiaalineuvonta-projektista ja sivun alimmaisena mainos tapahtumasta. Vapaa levittää! Kaikki paikalle!

Sosiaalineuvonta

Onko toimeentulosi uhattuna, mutta sossu vain levittelee käsiään? Potkiiko kesätyönantajasi sinua päähän? Tunnetko sotkeutuvasi byrokratian verkkoon, eikä kukaan auta? Tänä kesänä apu voi olla yllättävän lähellä!

Kommunistinen nuorisoliitto tarjoaa kesällä sosiaalineuvontaa puhelimitse liki jokaisena arkipäivänä. Apumme ei ole aatteellista tyrkyttämistä, vaan käytännön ratkaisuja käytännön ongelmiin. Puhelimen päässä on luotettava ja ystävällinen ihminen, joka osaa vastata useisiin sosiaalipalveluja koskeviin kysymyksiin. Jos vastausta ei välittömästi löydy, otamme yhteyttä asiantuntijatahoihin - mikään pulma ei ole liian pieni tai suuri. Toiminta on ehdottoman luottamuksellista, eikä soittajilta pyydetä minkäänlaisia henkilötietoja.

Sosiaalineuvonta myös kiertää Suomen kaupunkeja ja tarjoaa usealla paikkakunnalla mahdollisuuden keskustella kasvotusten sosiaaliturvassa askarruttavissa asioista. Näistä tapahtumista saat lisätietoja Internet-sivuiltamme (www.komnl.fi) tai soittamalla neuvontapuhelimeemme.

Sosiaalineuvontapuhelin päivystää joka arkipäivä 8.7.-4.9.2009
(huomioi poikkeukset alla) kello 12.00-15.00 numerossa 044 966 4817.

Sosiaalineuvontapuhelin on suljettuna seuraavina päivämäärinä: 9.7., 21.8.-28.8.2009.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti